Caminon Toipuminen Residential Treatment Care in Spain

Yksilöllistä hoitoa traumoihin, masennukseen, ahdistukseen, pakko-oireisuuteen ja ihmissuhdeongelmiin.

Toivu ja elvy luksusympäristössä

Caminon toipumiskeskus tarjoaa rauhallisen toipumisympäristön vetäytyä Andalusian sydämessä eteläisessä Espanjassa. Olemme luoneet perheystävällisen ympäristön perustuen perheiden kokemuksiin.

Toipumisohjelmamme sisältää:

Halusin luoda ympäristön missä ihmiset voivat parantua. Luomalla paikan johon voi paeta jokapäiväistä stressiä.

Täällä asiakkaamme voivat tarkastella elämäänsä, ajatuksiaan ja käytöstään, arvioidakseen mikä on heille hyväksi ja mikä ei.

Tavoitteemme on vapauttaa asiakkaamme aiempien traumojen asettamista rajoitteista. Suurin ilomme on nähdä ihmisten lähtevän Caminosta ja kukoistavan uusien elämäntaitojen avulla.

D. Lavender

Vaikuttava ratsastusterapia

Caminossa on erikoistuttu ratsastusterapiaan. Ohjelmamme johtaja Don Lavender on pioneeri ratsastusterapian kehittämisessä Euroopassa.

Luomalla tunnesiteen asiakkaan ja hevosen välille korkeasti koulutettu terapeutti auttaa asiakasta käsittelemään ja löytämään paljastumattomia tunne- ja psykologia aiheita, usein vaikuttavammin kuin pelkät sanalliset keskustelut.

Ongelmien juurisyiden tunnistaminen

Caminon toipumisen hoitotiimi kartoittaa päihde- ja mielenterveysongelmien taustalla olevat syyt. Asiakkaita ohjataan lempeästi tunnistamaan aiemmat traumat ja niiden vaikutus eri terapia muodoin, kuten ratsastus- ja emdr-tarapialla.

Pidämme huolta myös perheestä

Ainutlaatuinen ja kattava perhehoitomme selvittää miten päihde- tai mielenterveysongelma on vaikuttanut perhesuhteisiin. Tavoitteena on edistää terveitä perhesuhteita. Ohjelma sisältää luentoja, ryhmäterapiaa ja eri roolien tarkastelua.

Previous CLIENTS have said