Camino Recovery
Tratamentul dependențelor și alcoolismului Málaga

Tratament personalizat pentru traumă, depresie, anxietate, compulsivitate și probleme relaționale.

Pornește pe drumul către recuperare și vindecare emoțională și fizică ȋntr-un mediu liniștit și luxos

Camino Recovery Centre oferă un refugiu liniștit ȋn inima Andaluziei, sudul Spaniei. Am creat un mediu familiar născut din experiențe familiale.

Măsuri de precauție - COVID

Avem protocoale de protecție și siguranță care sunt ȋn evoluție constantă ȋn conformitate cu provocările pandemiei. Bunăstarea clienților noștri, a personalului și a comunității sunt absolut vitale pentru noi. Din acest motiv am rămas perfect funcționali pe parcursul pandemiei.

Programul nostru de tratament include

 Examinare clinică la admitere

Detoxifiere sub observație – dacă este cazul

Plan de tratament individual

 Terapie pentru dependențe și traumă. Consiliere integrativă

Terapie de grup

Terapie 1:1

Terapie EAP – Psihoterapie asistată de cai (cabalină)

 Terapie EMDR – Terapie de desensibilizare și reprocesare prin mișcări oculare.

 Meditație, yoga, fitness

 Prelegeri educaționale și psiho-educaționale

Fructe și legume organice, produse local

 5 zile de Program de Familie cu participarea membrilor familiei

 Plan de Recuperare & aftercare

Am vrut sa creez un mediu ȋn care oamenii să se poată vindeca. Oferind un refugiu ȋn care se poate evada de stresul vieții de zi cu zi.

Aici clienții noștri ȋși pot contempla și analiza viața, modul de gândire, comportamentul, pentru a pune in balanța ce funcționează ȋn viața lor și ce nu.

Scopul nostru este acela de a ne elibera clienții de constrângerile traumelor din trecut pentru a deveni cea mai bună versiune a lor ȋnșiși.

Cea mai mare bucurie a noastră este aceea de a ne vedea clienții plecând din Camino și prosperând emoțional cu ajutorul instrumentelor terapeutice acumulate prin programul de recuperare./p>

D. Lavender
Don Lavender - Camino Recovery Spain

Eficiența Terapiei Cabaline

Camino Recovery este specializată ȋn domeniul psihoterapiei asistată de cai. Directorul programului, Don Lavender, este pioner ȋn dezvoltarea acestei terapii și responsabil pentru introducerea inițială a metodologiei sale personale ȋn Europa.

Prin stabilirea unei interacțiuni emoționale ȋntre client și cal, un terapeut foarte experimentat ȋși poate ajuta clientul să ȋși descopere problemele emotionale și psihologice, adeseori chiar mai eficient decât prin terapia vorbită.

Camino horse
camino pool gardens new

Adresarea cauzelor de bază și a traumei

Echipa clinicii Camino Recovery explorează cauzele fundamentale care stau la baza abuzului de alcool și droguri, precum și la baza tulburărilor de sănătate mentală.

Clienții sunt direcționati cu afecțiune și blândețe cu ajutorul unui portofoliu divers de instrumente terapeutice precum terapia asistată de cai și EMDR. Aceste instrumente terapeutice ne permit să adresăm traumele din trecut și să rezolvăm simptomele din prezent.

Grija față de Familie

Programul nostru unic și cuprinzător de familie aduce in prim plan felul ȋn care familia a fost afectată de comportamentul persoanei dragi, clientul nostru, și propune modalități sănătoase de abordare ȋn relațiile familiale. Programul include prelegeri educaționale, sesiuni de terapie ȋn grup și roleplays.

The Camino family team

Faceți primul pas către recuperare

Contactați-ne pentru o conversație total confidențială, fără obligații
cu unul dintre profesioniștii noștri.

Contact us